Hemma från skolan

Hello!
Jag har nyss kommit hem från skolan. Kändes som typ väärldens längsta skoldag asså :/ Idag fyller som sagt min lilla-syster 11 år så att snart kommer väl typ hela släkten eller nått. Aja sitter här och tråkar just nu har inget att göra :(
Och sen så saknar en person skit mycket, och då menar jag verkligen hur mycket som helst :( ♥

 


Kollar på Beck

Hej alla söta :D
Just nu sitter jag och kollar på Beck (Gamen) :) ♥ Den är ganska bra. Och mamma ståt och bakar tårta till min syster som fyller år imorron, blir freeestad!! Hmm... vet inte inte riktigt vad jag mer ska skriva om ;/
Aja kan ju visa er hur jag vill att mitt lugg ska se ut när jag klipper mig sen :D

Hemma hos Shorty

Hej hej!
Sitter hemma hos Shorty med Felliizz :D Vi kollar på filmen Hämden, vi ska snart dra ut och träffa Josse, Raske & tror Fanny J också :)
Blev ett snabbt inlägg eftersom jag har tagit Shortys dator medans hon byter om ;)
MIHIHIHI ;D

3 saker ..

Hejsaan sitter och chattar med underbara personer :D Som rubriken säger så tänkte jag skriva 3 saker som ni kanske inte visste om mig ;)
• Jag är kortväxt
• Jag älskar mina vänner mer än allt
• Och alltid när jag kommer hem från skolan så sätter jag upp mitt hår i 2 toffsar x)
Ser kanske lite tårögd ut men det är för jag lyssnar på den där låten ↓ ;') <3

Längeseeen

Längsen jag bloggade, vet  :( men jag har varit på typ släktfest igår och idag så att har inte hunnit. Som ni kanske märkt så har jag början på min nya design. Ja vet att det är nån blå ruta brevid headern, ingen aning om vad det är :S Haha ja men är ju så klart Shorty som fixat, så vad hade jag förväntat mej.. haha needå.. hon är bäst, duktigast och finast den där bruden ;)

Bara, för jag inte hade nån bild så så får ni lite music, så här kommer typ väääärldens sorgligaste låt, gråter nästan varje gång jag lyssnar på den (det vill säga heela tiden ;))

Jag är sämst på att komma på rubriker x)

Japp det är jag ↑ hehe. Jag blev på blogg-humör nu vet inte varför riktigt för jag vet inte vad jg ska skriva om.
Detta gör jag just nu:
♦ Kollar på hur man gör egen sushi (vill smaka det)
♦ Tråkar
♦ Saknar alla mina vänner :(
♦ Kollar runt på bloggar och sååee
Hmm... Alltid jag med massa tråkiga inlägg xD Aja men kan ju tipsa er om några finfina låtar vi dansar till på dansen :)

Jag dansar Street Jazz och Jazz nu på våren/sommaren om ni undrade ;)

Daaansat :D

Hello !
Idag har jag dansat, ja.. det var väll kul som vanligt haha. Sen är jag glad för att jag kan nästan gå ner i spagat :D det var mitt mål i till sommarn. Hehe har ingen bild men ajaa...
Sen måste jag besälla en ny mobil hade tänkt den här  ↓
För att just nu ser min mobil ut så här ;/
Naaw.. ser ni texten som min Becca har skrivit till mej ;') <3
Snabb cam-bild (haha alltid jag att skriva det men.)

Varit på gym ! :O

Heeej oidag har jag varit på gym ;O Med min underbara Issa :D Haha det var kul men visst var lite jobbigt också men bara lite ;) Sen efter det så träffade man två underbara människor :D Aa.. dagen har varit bra iaf MIHIHIH (shhhit skriver MHIHI i varje inlägg menmen). Har inte så mycket att skriva så .. aja ska städa mitt rum, jag han inte det igår HAHA.
Blir ett tråkigt inlägg utan bilder ;D

Heeeeej!!!!

Idag har jag vait med min Anny hon har klippt sig, det blev hur snyggt som helst :D Vi gick på stan lite och då hittade jag ett jääätte fiint linne.

Varit med kompiisaaar idag :D

Hejsan !!
Har nyss ätit jordgubbar och är sjukt trött (gäääässp). Har varit med Shorty idag vi har kollat på film, BECK som vanligt ^^ Kommer inte ihåg villken vi kollade på ... jo det var Mannen med ikonerna :D Den var bra :) Sen gick vi till Eskils-parken och träffade Affe sen kom Becca och Fellizz. V i typ gungade och pratade som valigt. Hehe jaa det var min dag det :) Nu ska städa lite på mitt rum det är skit stökigt ;/ Hehe ja.. så här ser mitt rum ut nu då ↓
Haha USH vad fuult :S
Ajaa.. nu ska jag döscha herrå ;*

Tuna Park med Anny

Hej hej!
Tänkte blogga lite om gårdagen när jag var i Salas Silvergruva med hela min underbara släkt ;) Det var kul men skiit läskigt haha tänk vi var 155 meter under marken och vi var nere i gruvan precis den tiden när dom sa att jorden skulle gå under igår... Creepy :S
Bilder från gruvan :D
Ett hål i väggen
Och så här såg det ut utanför gruvan faaast lite längre bort :)
Stens botten
Sen har jag vart på Tuna Park idag med Anny köpte inte så mycket bara ett par tights tll skolavslutningen och Ben & Jerrys Glass :) men däremot så har jag tagit ett til hål i örat (helix piercing) så här ser det ut. MIHIHI ^^

 

 


Ska till Tuna Park

Jorden gick inte under igår. Haha precis som jag visste, men serriöst vad ägd han den där gubben måste ha blivit xD.
Snart ska jag till Tuna Park med Anny och fixa lite saker MIHIHI kommer bli kul :D Sen måste jag säga en sak om Blogg-svaret att jag vill gärna att ni skriver erat RIKTIGA namn m.m. Hehe
Juste en sak til är att min statistik ser ut som en berg-och-dalbana (stavning) :( Så det får det bli ändring på! ;)
Haha blev ett snabbt inlägg utan bilder men gör ett inlägg ikväll också om vad som hände igår och vad jag köpt m.m plus massa bilder  ;)
Chaoo!

Lyssnar musik :D

Hej hej!
Sitter och lyssnar på musik MIHIHI. Haha jag och Anny drogar sönder dom här två låtarna..



Naaww... ;')

Blev fotad igår :D

Som sagt blev ju jag och Shorty fotade igår :D Det var super kul haha.
Så kommer några (3) bilder ^^
Jag och min Shorty
Juste.. Haha, i förrigår var jag med Anny vi har fixat en liten sak till er läsare som jag kommer berätta om mer senare MIHIHIHIHI ^^ <3

Blogg-Svar

Har fixat bloggsvar nu :D
Om ni vill ställa en fråga eller två så skriv gärna namn, och om ni har en blogg kan ni skriva eran blogg-adress ;)
Har varit med min Shorty idag. Hon har ny blogg nu så kolla och kommentera är ett måste ;) Idag har vi har blivit fotade av Sussi.. hon är skiiiiit duktig på att fota. Gör nog ett inlägg imorron med några av bilderna som hon tog på oss för hon har inte skickat dom än. Men aja nu ska jag gå ch duscha. Chaooooo!
Gammal radom bild




Ni måste bli bättre på att kommentera!

Haha jag ni fattar nog vad jag vill när ni ser rubriken xD Har nyss kommmit hem från att har varit med Anny och affe :D Imorgon ska jag till västerås efter skolan och kolla på när min duktiga mamma springer Vårruset tror jag det hette. Så då kommer jag kanske inte kunna blogga :(..

Förresten visste ni att det är bara 15 skoldagar kvar till skolavslutningen :D Yeeay! Det betyder att det inte är långt kvar tills jag fyller (8 juni) :D

Dagens Outfit.. Haha fail bild xD



Min söta kisse :D <3


Hemma från träningen

Nu är jag hemma från träningen vi körde benstyrka och massa annat. Skiiiiiit jobbigt .. aja men nu är jag hemma och har ätit spagetti med köttfärssås :) Muuuums..

Tränings outfit

Kollar på TV

Sitter och kollar på Eurovision. Hmm.. vet inte riktigt villken jag tycker är bäst :/ För min syster är det heelt klart Eric Saade. Ja han var ganska bra iaf men vet inte vem jag tycker ska vinna. Chattar med mina söta Anny skriver om typ allt hahahah.. aja nu har jag inget mer att skriva xD
Suddig bild

Hemma hos mormor

Hejsan alla !

Sitter hemma hos mormor nu och moffar godis ;) Ska sova över här, jag och min lillasyster brukar göra det ungefär en gång per år.

Senhar jag sett att min statstik börjat gå neråt igen :'( Snyyfft...
Ajaa.. till något roligare. Igår var jag på dansen, jag gick till dansen med mina två änglar Sofia & Anny älskar er ;*
Har inga bilder eller film-klipp men det kommer men jag här är låten vi dansar till ↓ 





Ikväll är det Eurovision final, någon som kolla? Själv ska jag det, Haha det är liksom en sak som vi brukar göra varje år.

Puuuss ;*

Min tröja har kommit :D

Heej !
Idag så har jag varit med min Shorty vi kollade på Beck Okänd avsändare & lite mer än halva flickan i jordkällaren. Och så har min tröja som jag hade beställt till skolavslutningen kommit :D JAG ÄLSKAR DEN !


Här kommer snabb bild .. haha menmen NOBODY IS PERFECT ;)

har bränt mig på armarna :'(<3
Sen har jag pärlat ett halsband :D

Dag med Anny

Idag har jag varit på stan med min Anny. Hahaha hände massa kul där xD Går inte direkt att förklara ingen skulle fatta..
Just nu sitter jag och kollar lite på kläder hittar massa fint bland annat det här tillexempel:
Men jag måste spara pengar till i sommar. Ska till Göteborg, Stockholm flera gånger och västerås m.m
Här är en snabb webbkamerebild

Skolavslutningskläder

Hej alla !
Idag skulle jag egentligen varit med min sötaste Anny men då skulle jag följa med och kolla på när min pappa spelade golf (han var med i nån tävling). Sen när jag kom så skulle jag springa lite.
Sen har jag beställt skolavslutnings kläder :D Älskar den så hiiiimla mycket.. så här ser den ut fast blå 


Dag med Anny

Idag så har jag vart min underbara Anny vi skulle hälsa på min kompis (hennes kille) som ligger på sjukhuset :'( Vet inte om jag vill berätta vad som hänt stackarn men :( Ja iallafall ska kolla runt nu på på lite bloggar som tex. Candy, Shorty & Annys m.m

Valborgs Outfit

Här kommer ett snabbt inlägg om vad jag hade på mig på Valborg så här kommer en bild.

Hårfärg

Hejaan
Har nyss ätit. Dagen idag hr varit hur bra som helst, har varit med Felliizz, Anny och Affe. Sötaste Anny hjälpte mig hur man fixa saker till Gimp så dte är skiiit bra :D Sen så har jag köpt en ny hårfärg igen eftersom det inte blev någon skillnad förra gången jag färgade. Så då får väll hoppas att den här är bättre :)
Någon som har testat den så kommentera gärna ;)

RSS 2.0