Första

Hej!
Har ätit årets första slagsta glass idag.. och den var sååå god! Älskar slagsta glass! Hihii...
Imorgon ska jag ju till Västerås, så jag kommer inte kunna uppdatera under dagen då.
Och sen på kvällen ska jag till mina kusiner och fira valborg.
Min glass!

Do-yoobi!

Hello!
Idag har jag varit med Linnea, vi har planerat massa vad vi ska göra på måndag när vi ska till västerås och det :) Först när vi kommer dit vid halv 11 någongång så ska vi gå på Dino-Con :) Kommer bli AWESOME! Och sen efter det så ska vi äta och efter det ska vi till min favorit butik New Yorker! ♥
Dagens look!

Myyys ♥


Japan ♥


Top Model

Hej!
Ligger under en filt och kollar på Top Model just nu. Ska inte gå på någon träning idag för min förskylning har blivit lite värre :( Ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu!

Musik och filmer

Hejsan!
Börjar på att bli lite örkyld känner jag :( Har ont i halsen och så! Ska snart gå och dusha och plugga lite till NO prover. Och efter det ska jag bara lägga mig i soffan och dricka te.
Det är så tomt nu när jag inte har några träningar eller sånt på dagarna... saknar det faktiskt! Men om exakt 2 månader så åker jag till Tjeckien på läger, då kommer jag troligtvis fåe tt nytt program och så :)
Det står mellan dom här två låtarna...

Bjuder också på en video från näst sista träningen

Ge mig

Åh... stör mig på att jag inte har några bilder att lägga ut och så! inläggen blir så tråkiga utan bilder ju. Men jag fyller ju år om lite mer än en månad såå jag får hoppas at jag får en ny kamera då :D Ja, jag hade inte så mycket att skriva om riktigt ^^ Ska väll gå ner och kolla om det är något bra på Tv ikväll :)

Sayonara!

Japansk bok

Heejsan!
Sitter i soffan och läser i en japanskt bok och äter godis och myser! LOVE IT!
Hihi kan räkna till 100 på japanska nu! :D

Inspiration

Bilder från weheartit

Min önskelista!

Hej!
Ska gå och lägga mig nu, är super trött... som alltid ;) Japp, imorgon är det fredag! Älskart!
Eftersom jag inte har några bilder att lägga pga av att min kamera sladd är sönder så tänkte lägga en bild på vad jag önskar mig i födelsedagspresent!

Presentkort*
heheheh hade lite bråttom ^^

Måste ha!

Hej!
Sitter och kollar på skolavslutningsklänningar och sånt just nu. Det är ju inte långt kvar tills dess :D
I år så fyller jag år på skolavslutningen! Yeeey!
Hittade en sida med massa snygga kläder..
Så gulligt!

Klippa lugg?

Hej!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv och myser! Hihih
Ska förresten klippa mig nästa vecka troligtvis, men jag vet inte hur! Jag vill klippa rak lugg men vet inte riktigt om jag vågar ^^ Haha ..

Kamera sladd sönder :(

Hej!
Igår så sov jag över hos michelle. Vi kollade på Johan Falk filmer och så filmade vi till våran film så troligtvis är klart snart :) Igår så åt jag och michelle Kinamat på Ming.. ÅHH det var så gott! Jag älskar kinamat, det är det bästa som finns!
Bilden är tagen av min vackraste michelle.. tog också bilder men duktig som man är.. så har jag självklart lyckats göra sönder den :(


Kladdkaka !

Bakade igår :)
MUUUMS!

1 år!

Hej!
Idag så firar min blogg ett år! :) Jag har haft den ett år redan! Känns som det var nyss jag skaffade den ^^

Sista lovdagen!

Hej!
Det är den sista dagen på påsklovet! Shiit vad fort det har gått!
Idag har jag varit hemma hos min mormor och firat påsk och så .. jag har fått ännu mer påskägg och godis! Jag måste ha gått upp flera ton det här lovet! Hehe..
Dagens outfit!
Förlåt för den dåliga bildkvaliten.

GLAD PÅSK!

HELLO!
Glad påsk påer! ;)
Har inte gjort något speciellt idag precis :) Har fått påskägg av mamma och pappa bara och så :D Fick godis och små diamanter man sätter på naglarna.
Och självklart så fick min katt och ett påskägg :)

Neeej..

Neeej... inte snö! Jag som trodde att det skullle börja på att bli vår nu! Aja, hörde på Tv:en att dte skulle bli bättre väder nästa vecka sååå vi får hoppas på det :)
Som ni ser har jag gjort en ny header.. riktigt slarvjobb men jag blev så trött på min förra. Ska göra en lite mer "fin" hader sen haha..

Tränat

Hej!
Idag har jag varit i börktorp och tränat, har sprungit nästan 4 km där utan att stanna och gå.. hahahaha är ganska immpad av mig själv eftersom att jag har så dålig kondition ^^
Dagens tränings outfit

RSS 2.0