Packar för fullt

Hej!
 
Just nu packar jag för fullt eftersom jag inte kommer hinna med det imorgon. Ska fixa lite tidsinställda inlägg till er medans jag är bortrest .. sedan kommer några att gästblogga åt mig :) Och om jag får tillgång till internet där borta så kommer jag försöka att göra nått litet inlägg där :)
 
Måste fortsätta packa det sista nu. Bloggar nog imorgon kväll innan jag somnar typ :)
 
 
Ha det bra!

Tävlade igår

Hej!
Kunde inte blogga igår för jag var i Enköping och tävlade hela dagen. Det gick inte så bra den här gången.. men jaja .. får hoppas att det går bättre nästa gång ;)
Ska gå och packa nu .. hinner ju inte göra det imorgon eller i övermorgon så ja, jag måste börja göra det nu :) MIHIIHIHI ^^

Nail canes

Hej!
Fick för ett tag sen hem mina nail canes (eller vad det heter) som man ska skära och ha på naglarna sen. Det blir jätte fint iallafall :) Så ja just nu sitter jag och skär dom :9 Och som vanligt ska min nyfikna katt alltid vara med och nosa på allt så ja, det är hon som syns på bilerna ^^

Bloggtorka!!

Hej!
Har haft mycket att göra ... det är därför jag inte har hunnit bloggat och så :( Men ja, jag försöker alltid göra iallafall ett inlägg per dag men just nu blir det typ 3 inlägg per vecka :( Ska försöka bättra mig.
ARKIVBILD



3:a!

Hej!
Har inte kunnat  bloggat på länge för att jag har varit sjuk och idag var jag och tävlade i Uppsala :) Det gick faktiskt ganska bra fast jag var sjuk. Jag kom 3:a av 14 tror jag!

Ont i halsen :(

Känner mig lite nervös just nu.. har ont i halsen :( Och det är tävling på söndag! Hoppas verkligen att jag kan vara med. Blir väll att dricka mycket te och varmchoklad iallafall.
Ha en bra kväll! :)

Mobilskal

Hej!
Jag är hemma från skolan idag för igår kväll hade jag ganska hög feber och jag har känt mig väldigt yr :( Men jag tror jag kommer gå till skolan imorgon för jag börjar känna mig bättre :) 

Just sitter jag och klistar fast mitt deco till mobilen som ramlade av förut :)

Shoppat lite :)

Hej!
Är astrött just nu .. kommer nog att somna tidigt ikväll .. hoppas jag :) Idag har jag varit på Tuna Park och köpt lite nya grejer som jag behöver :)
Nya örhängen :).. råkade typ kamma mitt öra så ja, det blev helt rött.. xd
Nya skor :)
Nya jeans
Och en tjocktröja :)
Ha det bra!♥

Kinamat!

Hej!
Har precis ätit min favomat KINAMAT! ÄLSKART! ..
Min pappa hällde sen sambalolek (stavning) på mina pinnar ... såja, nu kommer det bränna på min tungar i 687456655454 år :'( ehhee..
Här kommer en snabb video min några dubbel toeloop försök från nån vecka sen ^^


Är med bästa tjejor :)

Heeello!
Sitter i Michelles säng och myser med bästa brudarna Alice och Michelle, vi har tagit massa fina bilder :)

Hur man gör enkla "snacks"!

Hej!
Eftersom jag inte har något att skriva idag så tänkte jag att jag kunde lägga ut ett litet "recept" på hur man gör enkla godisbitar eller vad man ska säga :)
DU BEHÖVER:
För ca 9 pers.
Choklad ca 100 g

Cornflakes

(Pepparmyntsolja) om man vill ... :)

(Kokos) om man vill.. :)




Lägg bakplåtspapper på en tallrik



Smält chokladen och lägg i cornflakes :)



Häll om du vill i världens minsta droppe pepparmyntsolja :)



Om man vill kan man ha på lite kokos



Och så in med dom i frysen i ca 12 min :)

Hehehhehe kom på receptet själv.. men jag tycker att det blev gott ^^

Hade migrän igår!

Hej!
Hade migrän igår såå jag kunde inte blogga :(
När jag gick in på min mail idag såg jag att jag hade fått mail om att det var folk som är intresserade av mina tröjor HIHIHIHI , då blev jag glad :D

På fredag så ska jag sova över hos Michelle och så ska vi också troligtvis gå och kolla på den nya Hamilton filmen :) Hhihih
minibild...
Ha en bra kväll! ♥

Video + svar!

Hej!
Idag har tränat väldigt mycket! Först 7:00- 8:00 sen allmänhetens åkning 9:30-12:00 sen var det vanlig träningen 16:20-ca 17:25, heheh japp. På allmänhetens åkning så filmade vi lite :) Så ja, här kommer en film på när jag några axlar :D

Sen så fick jag en liten fråga om kläderna jag säljer :) Hade visst glömt att skriva vad den ena tröjan kostade men hade väll tänkt runt 70 kr :) men vi kan distuktera piset :D

Kokostoppar!

Hej!
MOHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAH! ehehehe.. kolla in vad jag har bakat!
Hehe, muuums!
Roligt inlägg ... jamenvisst!

Det känns perfekt

FÖRRESTEN SÅ VAR DET EN SOM KOMMENTERADE OCH SKREV TILL VILKEN E-POSTADRESS MAN SKA SKRIVA TILL OM MAN ÄR INSTRESSERAD AV ATT KÖPA MINA TRÖJOR SOM JAG SÄLJER!
DET ÄR: [email protected] :)

Ny design ... igen!

Hehheheh .. japp nu är min deisgn klar.. inte den finaste direkt menmen den får duga ;) Japp.. idag har jag varit min min vackraste Michelle på isstadion och fotat och så :) Hehehhe .. hon är super duktig på att fota jag lovar!
Lite bilder ;)
Gullig låt!

Ny TILLFÄLLIG header!

Hej!
Gjorde en jätte snabb header .. eftersom jag kan ju inte ha "julheadern" när julen redan är borta för länge sen ;) Och den "riktiga headern" som är på G.. är inte riiktigt klar än :'( hehehehhe
See you!

Första dagen på året!

Hej!
HAHAAHHA gjorde ett inlägg igår men tydlingen så råkade jag trycka på spara som utkast istället för publicera inlägget .. HAHHAHAHAHA typiiiskt mig ;) Japp, idag är det 1 januari 2012 ... shiiit känns som det nyss blev 2011!
Mitt nyåslöfte är att jag måste börja städa mitt rum och så .. så jag började med att städa min garderob idag :)
Resultatet ..
Ja, det blev ganska tomt tycker jag.
Veckans blogg: http://fannieleino.blogg.se/

RSS 2.0