Mina kläder har kommit


Mina linser

Hej!
 
Nu så tänkte jag visa er lite fakta och bilder om mina linser.
Jag är helt osminkad på bilderna och jag tog bildrna direkt efter jag hade duschat.
 
 
 
Fakta
 
Namn: Barbie eye Angel bruna linser
Diam: 14,0 mm
Utan styrka
 
Och ja, jag beställde linserna för att jag ska försöka börja gå på cosplay och sånt och så ska jag fota med dom och kanske ha dom på någon fest eller nått sånt ^^ Och sen var dom ju så himla fina så jag kunde inte motstå dom ^^
 
 

Gulliga klädstilar

Kolla villka gulliga klädstilar det egentligen finns!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett paket

Hej!
 
Idag så fick jag hem ett litet paket i brevlådan! Höhöh, jag blev väldigt glad eftersom att öppna paket är typ det bästa jag vet ^^ Haha... men ja, iallfall så tänkte jag visa er vad jag fick hem!
 
 
Japp, det är linser! Men jag kommer inte använda dom till vardags, bara typ till konvent, fester och när jag fotar och sånt :)
 
 
 
 

Nytt program.. på g!

Hej!
 
Imorse så hade jag ju morgonträning kl 7, då skulle jag börja med mitt nya program. Så vi gjorde det.
Emma som är tränare nu när Alan inte kommit till Eskilstuna, är det koregraferar mitt nya program :) Jag tror programmet kommer bli jätte bra. Vi hann bara börja lite idag men det känns bra.
Sen så ska jag köpa en ny dräkt, funderar på en röd/svart eller orange eftersom att musiken jag har är lite spansk :)
 
Det här är min nya musik!
 
 

Ellos

Hej!
 
Snart så ska jag cykla till träningen, men innan det så skulle jag bara slänga in ett litet snabbt blogginlägg.
Tänkte bara visa er kläderna som jag beställde från Ellos igår.
Beställde bara tre tröjor eftersom att jag ska försöka spara mina pengar.
 
 

Sprungit

Hej!
 
Igår så var jag hemma hos Izabela och vi hade en tjejkväll där. Det var jätte roligt! Vi åt massa tacos, åt chips,godis och blåbärspaj. Sen dansade vi och hade det allmänt awesome :D
 
Idag så har jag varit med på Diana Milen i Vilsta nu på "morgonen".. eller starten gick kl 11.
Jag sprang bara 2,5 km rundan, och det gick ganska bra.. fast jag visste knappt vart man skulle svänga in eller så.
Min tid blev ungefär 13,45... jag har sprungit på mycket bättre tider förut! ^^ Sen hade vi piknik där!
 
 
 
 

Köpt Pocky!

Hej!
 
Idag så hade vi ganska kort skoldag, vi slutade vid fem över två någongång. Då så tänkte jag och Izabela att vi skulle gå och kolla om dom hade fått in Pocky...
Och det hade dom! Jag blev såå glad! Ska gå dit med Linnea någon mer dag :)
 
Men nu ska jag nog snart försöka sova så jag okrar gå upp imorgon!
 
 
 
Chao!

Syslöjd

Hej!
 
Har kollat på lite bloggar och innan det så kollade jag lite på Robinson, hehe, ja jag tycker att det är kul att kolla på det ibland ^^
Idag så hade vi sovmorgon i skolan så vi började kvart i 10 :) Och vi hade bara två lektioner: NO och slöjd.
Vi hade slöjdval idag, alltså att man skulle välja om man ville ha syslöjd eller träslöjd. Ja, som ni såg i rubriken så valde jag syslöjd för att jag är så himla dålig på att såga och sånt ^^ Men nu ska jag gå och packa för imorgon!
 
Klädde mig som vädret idag! Trist och färglöst ^^
 

Trött

Så nu har jag lagt mig i sängen med datorn i knät. Var nyss nere och kollade på Tokyo Fashion Express :) Fast det var inte så jätte bra avsnitt tyckte jag ^^ Idag så hade vi alla lektoner, så nu är första skoldagen med lektioner avklarad. Ska läsa några bloggar och sen ska jag sova! Hehe, är så himla trött ^^
 
Lite inspirationsbilder
 
 
 
 

Första dagen

Hej!
 
Idag så har jag haft morgonträning kl 7 på morgonen! Haha jag var grymt trött när jag skulle upp! Ja, den första träningen gick inte alls bra, jag fick kramp i benen nästan direkt. Sen så var det dags för skola, vi var bara där i en timme lite drygt, efter det så åkte jag hem och åt. Och sen så efter ett tag så var det dags för nästa träning. Den gick liiite bättre, jag stog faktiskt några dubbel salchow.
 
Första skoldagens outfit!
 
 
 
Firar att första skoldagen är avklarad med glass, grädde och frukt! 
 

Mycket att göra!

Idag har jag varit på Djurgården med konståkningsklubben och spelat brännboll och haft piknik :)
Och när jag kom hem så följde jag med och handlade för att vi skulle kolla om det fanns några cyklar att köpa där men det fanns det inte. Nu ska jag packa träningskläder och väskor och förbereda för morgondagen. Det är ju första skoldagen och första "konståkningsdagen". Sen så nu ska jag gå ner och duscha och färga Matildas hår igen. Puuh! Mycket att göra!
 
Märkena jag fick på pikniken, för att jag klat testena: Fri 1, Basic 1, Fri 2 och Basic 1 på en säsong!! :D
 
 
Sen så bakade jag vaniljbullar ftersom att min pappa också har namnsdag idag!
 
'
 

Joggat

Hej!
 
Idag så jag har inte gjort någonting förutom att jag var ute och joggade några minuter nyss för att mina ben kändes så sega så kände att jag behövde röra på lite. Ska verkligtn försöka njuta av de sista lediga dagarna, för på måndag så sätter skolan och konståkningen igång, tänk att det var nästan 5 månader sedan jag åkte på den isen :o Nu ska jag gå ner och duscha sen blir det att sätta sig framför tv:en och bara mysa ;)
 
Så fin hon är!♥
 

Det jag köpte!

Så nu tänkte jag lägga upp det jag köpte nu under kryssningen. Jag köpte inte alls mycket men jag visar bilder ändå ;)
 
Angry Birds dricka! Smakade jätte gott :D
 
 
Hello Kitty nail-stickers!
 
 
 
 
+ Massor med godis ;)

Äter ute

Nu ssitter jag på altanen med min syster och äter Billys Pannkakor för första gången. Dom smakade faktiskt ganska gott :) Fast när man värmer dom så blir ju sylten varm :/ 
Jag kom iallfall hem igår kväll, men jag var ganska trött så jag orkade inte blogga ^^ Det var jätte bra på kryssning, jätte god mat och så :) Men jag skriver ett inlägg senare om det :) 
 
 
 
Och en bild på mitt hår!
Ser till och med mörkare ut på bilden än vad det är..
 

Hemma hos mormor

Nu är jag hemma hos mormor och ska sova över här, för att imorgon så ska vi åka på kryssning :) Har inte gjort några tidsinställda inlägg så ni får vänta tills på onsdag kväll någongång.. då borde jag vara hemma ;)
 
Men ska passa på att visa er hur mitt hår blev när jag färgade det idag, det belevinte alls stor skillnad .. bara ungefär 1 eller 2 nyanser mörkare än vad jag hade förut slingat så det syns snappt men kanske ska färga om det? Är grymt sugen på någon stor förändring med mitt hår!
 
FAAAIL DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER!!!!!!!

Färgat hår!

Så nu har jag precis kommmit upp från duschen, och innan det så färgade jag håret på min syster!
Det blev rödbrunt, det passar faktiskt väldigt bra på henne :) 
Och imorgon så ska jag slinga mitt hår med bruna slingor.. eller kanske färga under håret brunt? Hmm... ja, men vi får se hur det blir ;)
 
Tänkte iallafall visa er lite snabbt bara vad jag köpte idag :)
 
En cupcake ^^
 
 
Väska
 
 
Och hårfärg till imorn
 
 
Nu ska jag dra mig ner mot soffan och kolla på TV!
Ha en fin kväll!♥
 

Dagens

Har nu kommit hem från Tuna park. Var där med min mamma och syster, Matilda skulle klippa sig och så skulle jag hitta en ny skolväska. Jag hittade en jätte enkel och billig inne på Staduim. Men jag visar bilder på det jag köpt lite senare :)
 
Dagens look
 
 
 
 

Joggat med Linnea

Hej! 
 
Har ganska nyss varit ute med Linnea och joggat lite. Mina ben kändes så sega så jag behövde rör på mig lite. Men nu så har jag varir nere och duschat, och nu satt i mig i vardagsrummet med datorn och en skål chips. Så nu ska jag mysa lite :) Har inte tagit några bilder idag så bjuder på en inspirationsbild!
 
 
 
Bild från weheartit

Nya naglar!

Ber så mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat, meeeen igår så var jag på träning så jag kom hem på kvällen och sen efter jag hade ätit och skulle sätta mig vid datorn så märkte jag Blogg.se's hemsida inte funkade på våran dator.. och idag så har det varit några här och fixat med vårat tak så vi har inte kunnat gått upp till övervåningen (där datorerna är) så ja :/ 
Men nu har dom åkt, så nu kan jag lägga upp en bild på mina nya naglar som jag har gjort idag.
Väldigt, väldigt enkla menmen.
 
 
 

Naglar

Snart så kommer min morbror hit och fikar lite. Sen efter  det ska jag förtsätta att fixa mina naglar, funderar på att göra dom roas med lila ränder eller något? Hmm... japp för se hur det blir .. lägger nog ut en bild imorgon isåfall hur det blev.. om det blir bra .. ^^
 
 
Chao!

Fattiga riddare

Hej!
 
Nu har jag försökt mig på att göra fattiga riddare för fösta gången i hela mitt liv, och ja, det gick ju sådär .. ^^
Dom blev lite brända, men jag är stolt över mig ändå ;)
Nu ska jag iallafall gå ner stan en snabbis med Michelle. Har inte planerat att köpa något eftersom att jag ska spara mina pengar.
 
Mina fattiga riddare och en pannkaka!
 
 

Fikat!

Hej!
 
Igår så var jag hemma hos mina kusiner och grillade och fikade, så det var därför det inte blev något "blogginlägg". Idag så har jag varit och tränat, det var väldigt jobbigt eftersom det har varit så varmt idag. Men det kändes iallafall bra i foten.
Och nyss så fikade vi lite eftersom att det är min pappas sista dag på semstern.
 
 
 
Ha det så bra!♥

Dagens inspirationsbild!


Rainy day

Hej!
 
Har ingenting att skriva egentligen förutom att ja håller på att jobbar med min nya design och så. Det går lite trögt med den, för att jag ändrar mig hela tiden om hur den ska se ut och villka färger det ska vara, men förhoppningsvis så kommer det nog fixa sig. Haha!
 
Dagens hemma-oufit
 
 
Ha det bra!♥

Min katt!

Hej!
 
Idag så har jag varit i Stockholm med Matilda, mamma och en asrolig tjej som heter Myra (hon går också i konståkning) och hennes faimilj. Matilda och Myra skulle köpa nya skridskor så då ville jag också följa med upp till Stockholm för att... ja det är kul antar jag? hehe..
Sen efter det så gick till en asiatisk resturang och åt god mat ... (verkar som jag äter asiatiskt mat varje dag ju) xD
 
Stekt ris med kyckling och ägg!
 
 
Bilder på min nuderbart fina katt!
 
 
 

RSS 2.0