Halloween idag!

Hej!
 
Visste ni att det är Halloween idag? Jag visste inte det förän det komma några barn och plingade på hos oss och frågade bus eller godis, då kom jag på det ^^
Idag så bakade jag typ chokladbollar typ, nästan, ungefär...hah.. senare på dagen så hade jag programträning, träningen gick inte så bra jag floppade på nästan alla hoppen :( Men hoppas verkligen att det går bra för mig imorgon OCH PÅ LÖRDAG! Åhh!!
 
 
Hihi, sen så kom min mormor och hit på kvällen och hon hade med sig vaniljmunkar!! AHH!
 

Mitt höstlov!


Frukost

Hade egentligen tänkt att verkligen sova ut idag (första dagen på höstlovet). Men som alltid när man är ledig så vakanr man ju såklart jätte tidigt :/ Men det är ändå skönt att komma upp tidigt för då har man ju inte sovit bort hel dagen iallafall :) 
Sitter nu och kollar på tv och äter frukost, ska snart gå upp och fixa iordning mig sen så ska jag fortsätta kolla på tv och slappa ;) 
 
 

Höstlov!

Åhhh så skönt med höstlov!! Som jag har längtat efter lite lov.. det är så mycket läxor, prov och så ska jag tävlar nästa helg så jag måste försöka slappna av lite också ;) 
Nu så kollar jag på X Factor och är hur trött som helst eftersom att jag hade alarmet på jätte tidigt imorse, eftersom att ja, det var tänkt att jag skulle klä ut mig lite till skolan idag. Jag hade tänkt att vara en docka typ ^^ Men det drog ut på tiden så jag hann inte med det. 
 
 
Hade mina linser på mig!
 
 
Firar att höstlovet börjar med världens godaste mat!
 

Plugga!

Hej!
 
 
Nu så har jag precis varit och duschat och nu så ska jag sätta i mig i soffan och plugga till NO-provet vi har imorgon. Provet handlar om "Syror & Baser" och jag tycker att det är väldigt svårt med alla kemiska beteckningar och sånt ^^ Men ja, jag ska gå ner och läsa på nu, ha det så bra!♥
 
Dagens outfit!
 
 

Inspiration rum!

 
 
 
 
 
 
 

Vanlig lördag!

Idag så har min lördag sett precis ut som alla mina andra lördagar i princip. jag har sovit, ätit, åkt konståkning, städat och ätit godis ;)
Vi hade mental träning idag innan träningen, vi fick göra massa jätte bra övningar om t.ex om tankens kraft och muskelavslappning, jag fick lära mig jätte bra saker :) Sen så hade jag valig träning och då gjorde vi test, träningen gick ganska bra faktisk. Sen var det show träning :)
Sen så när jag kom så åt jag och nu så har jag duschat, och nu så ska jag gå ner och lägga mig i soffan framför tvn och mysa med massa CANDY!
 
 

Ont i huvudet

Hej!
 
Idag så skulle jah egentligen varit med Michelle efter skolan, men under spanska-provet så fick jag jätte ont i huvudet, troligtvis för att jag stressade så mycket imorse. Så jag gick hem och åt lite och drack vatten och la mig i sängen och halvsov lite, så nu är huvudvärken nästan borta. 
Men nu så ska jag nog gå och lägga mig.. hehe jag är såå himla trött ^^
 
Såg ni Yohio på skavlan förrsten? Jag gjorde det ^^
 

Önskelista

Hej!
 
Nu sitter jag och kollar på tv och kollar lite på IKEA´s hemisida efter lite inspiration till min lilla projekt i mitt rum. Höhö, jag aknske lägger upp lite bilder när det är färdigt, men det är väldigt mycket saker kvar att göra.
Har börjar skrivit lite på önskelista till jul (redan) på saker jag ösnkar mig och behöver. Jag har redan kommit på fler saker och så men här har ni önskelistan!
 
 
 
Ha det så bra!

Halv studiedag

 
Hej
 
Idag har vi haft halv studiedag, vi fick alltså sluta efter lunch (eller ja, FÖRE lunch).
Jag valde att gå hem och äta istället för att äta på skolan, villket i princip alla gjorde ;)
Så jag fick skjuss hem av Hanna, och sedan ställde jag mig framför spisen och gjorde pannkakor och fattiga riddare till mig och Matilda ^^ Ska nog snart börja att byta om till träningen (om en timme ungefär) hah..
 
Dagens look!
 
 
 
 

Semla

Hej!
 
Idag har det varit dåligt väder hela dagen och för någon timme sedan började det att spöregna :(
 
Just nu så sitter jag framför tvn och myser med... semla! Haha, japp ;) 
 
 
Ha det så bra!

X Factor

Sitter i soffan och kollar på X Factor och äter massa gott ;) Imorgon så kommer jag nog åka till Västerås på förmiddagen och senare på dagen ska jag ju till mina kusiner så jag kommer nog inte kunna uppdatera under dagen.
 
Inspirations bilder
 
 
 
 
 

Nails!

Hej! 
 
Idag så hade ju vi SO-prov i skolan, de var prov på Insustriella och Franska revolutionen. Jag tror och hoppas att det ganska bra :) 
I helgen så har jag mycket inplanerat, på lördag så ska vi åka till IKEA, fixa en ny konståkningsdräkt och sedan på kvällen så ska jag åka och fira min kusiner. Sedan på söndag ska jag träna, vara tränare, fira ett par kompisar till oss och soooova!
 
Har även fixat nya nagalar som jag tror kommer passa till den ny dräkten! 
 
Haha i det här dåliga ljuset ser naglarna oranga ut och man ser allt jag missat på ^^ Men ja, dom är mycket rödare!
 
 
 
 

Hot chocolate!

Hej!
 
Känner att vintern börjar komma nu :/ Jag fryser faktiskt fast jag har täcke, filt och elementet på nästan högsta värmen. Idag så hade jag utvecklingssamtal efter skolan, det gick bra min mentor sa att allt så bra ut, så det var ju bra :) Efter det så cyklade jag hem, jag missade gymnastikträning eftersom att jag kom hem när träningen började ungefär :/ När jag kom hem så var jag så trött och kall att jag tyckte att jag förstjönade en kopp varm choklad med massor med mini-marshsmallows i ^^ Haha muums!
 
 

Byxor

Hej!
 
Hade glömt att skriva att i fredags var jag och mamma på Tuna Park och letade efter dop-present, jeans och träningtights. Vi hittade en gullig spargris och ett halsband till dop-present. Och så hittade jag ett par jätte snygga jeans inne på Gina Tricot och ett par träningstights på Team Sportia.
 
 
Bilder Gina Tricot och Team Sportia!
 
Jeansen
 
 
Träningstightsen
 
 
 

Kollat på Williams lista

Hej!
 
Nu har jag precis kollar klart på "William Lista", han är ju bara för rolig ;) 
Nu så ska jag kolla på den nya säsongen av Solsidan sen så måste jag plugga lite till Historia provet också.
 
Igår så var jag ju på dop så jag kom hem ganska sent och då orkade jag inte blogga ^^ 
 
Men är gårdagens outfit!
 
 
 

Fredagsmys!


Kanelbullens dag

Hej!
 
Idag är det ju kanelbullens dag, och jag har precis ätit upp min stora kanelbulle. Så gott!!
Tidigare idag så gjorde jag pannkakor till middag, jag råkade bränna några hehe ^^
Nu ska jag kolla lite på tv och fixa lite med Michelles design, och sen blir det och gå och lägga sig!
 

Celly Clarkson - Dark Side


Haft gymnastik

Hej! 
 
Idag så har jag haft gymnastik, det gick väll ganska bra men jag har lite ont i armarna och benen för vi körde massa armhävningar och vighet och massor med saker. Efter det så körde vi en sväng förbi mormor och fikade lite, hon kom hem från Turkiet igår så hon visade lite bilder därifrån. Åhh.. jag vill också åka utomlands... (höhö jag vart utomlands 3 gånger det här året menmen ^^)
 
Sen så fick vi godis av henne som vanligt ;) 
 
Massa toblerone!
 
 
Ha det bra!

Kollat på tokyo fashion express

Nu har jag precis kollat klart på Tokyo Fashion express, men jag hann bara se slutet för att jag kollade på Svenska Hollywood fruar innan det.. Haha, dom är så himla roliga xD 
Nu ska försöka sova, för det är ingen sovmorgon imorgon :( 
 
God natt!
 
Ego-bilder från Matildas Iphone xD
 
 

Mango!

Ja, nu sitter jag framför tv:n och kollar på X Factor och äter mango, efter det ska jag kolla på Underbart är kort, hihi dom är så söta ;) Imorgon har jag morgonträning så det blir lägga sig direkt efter det ;) 
 
Ha det bra!♥

RSS 2.0